Najnovšie recenzie zo sekcie Mikroskopy
Vhodný ako prvý detský mikroskop
- male sikovne
nizsie rozlisenie, ale pre deti postacujuce
Je to prvý mikroskop, ktorý sme dcérke kúpili, takže neviem porovnávať s konkurenciou. Každopádne práca s ním je jednoduchá, vyzerá solídne a dcérke sa páči. Podarilo sa nám v pohode využiť aj najvačšie zväčšenie, čo - ako som pochopil z iných recenzií mikroskopov - nie je vždy pravidlo.
Ako lupa je super. Nájsť triesky v ruke a podobne. Prípadne pre deti. Pri dobrom nastavení je obraz naozaj pekný a svetlo je tiež fajn
Veľmi nekvalitný výrobok! Ale cena rozhodovala.
- pre deti základná funkcionalita dostatočná
- nie sú súčasťou inštrukcie na výrobu vzoriek
- plastové príslušenstvo na výrobu vzoriek nepoužiteľné
- Ľahký
- Jednoduchý na ovládanie
- Vhodný aj pre mierne pokročilých
- možnosť použiť prisvietenie nielen z 220V ale aj na baterky
tak tento mikroskop bol vyberany s ohladom na to že to nieje hracka na hranie a ma fungovať nie ako polohračka ale na seriozne sice domace ale pokusy a skumanie. Pevna konštrukcia, zaostrovanie a prisvietenie milo prekvapilo kvalitou. (ocakavania som mal nizsie takze som velmi spokojny.
- jednoduché používanie aj pre laika
- pohodlné nastavenie
- zaujímavý set na pozorovanie v cene
- dobré zobrazovanie schopnosti pre žiaka, ktorý sa zaujíma o mikrosvet
- spodné osvetlenie s reguláciou osvetlenia
- citlivý posun stolčeka
- mikroskop je pomerne ľahký, čo je fajn pri prenášaní, no zároveň aj pozor na prevrhnutie
- spokojný
- Dlho som hladal a tento mikroskop za cenu tesne nad sto eur nema chybu.
- Vyzera, ze fakt nieco vydrzi (velmi kvalitne vyhotovenie vsetkeho)
- Prilozena kniha urcite tiez potesi.
- Vobec nevadi, ze je to verzia bez tej kamery. Vsetko pekne vidiet a zbytocne by ste priplacali desiatky eur navyse.
- Ta bocna led lampa obcas svieti tak, ze objektiv robi tien na vzorku, vtedy sme vzorku museli nasvietit s baterkou z ruky (nie je to zasadny problem)
- Treba prikupit podlozne a krycie sklicka (zalezitost 10 az 15 eur max)
Jednoznacne odporucam za tu cenu uplne super kvalitne zariadenie.
nebol doruceny
- Nefunkčný, a nielen u mňa. Neregistruje ho USB port. Čítal som viacero požiadaviek na radu pre oživenie ale nenašiel som žiadnu !!! odpoveď. Ani u Poliakov ani u Číňanov. Nemám náladu ho ani reklamovať.
- kvalita za primeranú cenu
na domáce použitie OK
- Velke objekty mozno sledovat
- dobré zväčšenie
- Užitočná vec pre deti, aj dospelých
- Výborná pomôcka aj motivácia pre žiaka 2.stupňa ZŠ
- Vhodné pre deti ako učebná pomôcka
Zobrazujem 21 - 40 zo 238 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...12 Ďalšie »